2012-12-18 09:00:50• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - kellemes meglepetés érheti

Napi horoszkóp december 18-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ma új ismeretséget köthet, talán épp az ellenkező neműek közül valakivel. Ha azonban ön párkapcsolatban él, jól gondolja meg, mibe megy bele. A külszín ugyan csillogó, de a belbecs annál kétesebb lehet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ma vitába keveredhet a családtagjaival. Ön esetleg túl provokatívan lép fel, amire a társa természetesen rátromfol. Talán csodálkozik magán, de az az igazság, hogy az utóbbi időben annyit nyelt, hogy ez már kikívánkozott a lelkéből.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Túlzott tempót diktál magának: előbb-utóbb fel fogja őrölni magát, ha nem vesz vissza egy kicsit. Igaz, a pénz miatt hajtásra kényszerül, főleg, mert azt szeretné, ha az ünnepekre minden tökéletes lenne. Ám az sem lenne jó, ha teljesen megbetegítené magát.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Legyen óvatos, vigyázzon jobban a személyes holmijaira! Valaki ma kihasználhatja a figyelmetlenségét, vagy hogy őrizetlenül hagyja a táskáját, kabátját! Ma semmilyen szerencsejátékba ne kezdjen, és kerülje a bankokat!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Kissé fásultan és lehangoltan kezdi a napot. Talán bűntudatot érez valami miatt, vagy épp ellenkezőleg: sikeresen elnyomja magában, és inkább másra haragszik. Pedig hiába keresi kívül az ellent, most csak magában találhatja meg!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Jól teszi, ha igyekszik ma minél hamarabb letudni a munkahelyi feladatait, és utána jár végre a karácsonyi bevásárlásnak. Amit eddig halogatott, most már nem halaszthatja tovább. Különben kapkodás lesz a vége!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Valaki igen nagy hatással volt önre az utóbbi időben, és emiatt egyre többször gondol az illetőre. Még az is lehet, hogy álmaiban is meglátogatja önt. Persze a beteljesületlen szerelmek a legszebbek. Még ha ez nem is túl vigasztaló.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Nem szabad alábecsülnie az ellenlábasait, konkurenseit. Azzal csak még inkább lovat ad alájuk, ha semmibe veszi őket. Próbálja meg a kedvüket keresni: a karácsony jó ürügy erre is. Az ellenségből most könnyen lehet szövetséges.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Kellemes meglepetés érheti ma a munkahelyén, jól teszi, ha a legszebb ruhájában megy ma be. Váratlan ünneplésben, vagy kitüntetésben lehet része. Mondjon szívhez szóló köszönetet érte! Ön ennek nagy mestere.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Jól alakul a mai napja, már a tagjaiban is érzi a karácsonyi bizsergést. Ma mindenkivel kedvesebb, barátságosabb tud lenni. A jó lelki hatás a munkatársaira is átragad. A munkahely feldíszítése fokozza a meleg hangulatot.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Eleget kellene tennie egy meghívásnak, de sehogy sem fűlik ma hozzá a foga. Pedig, ha már ott van, jól fogja érezni magát. Arról nem is beszélve, hogy még hasznára lehet ez a barátság: a nagyon közeli jövőben akár anyagilag is.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ha családjában perpatvar lesz ma, azt részben saját magának is köszönheti. Az utóbbi időben túlságosan is házsártossá vált, ez pedig nem tesz jót a kedvese férfiasságának, nőiességének. Legyen kicsit szelídebb!

Napi horoszkóp
(astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: